Zahvaljujući savremenoj opremi za ofset i digitalnu štampu, kao i školovanom stručnom kadru, Pergament print već punih 20. godina svojim klijentima pruža visoko kvalitetnu štampu reklamnih proizvoda.

Godinama u nazad pratili smo zahteve tržišta i proširivali svoj proizvodni asortiman. Pored standardnih promo proizvoda poput: memoranduma, vizit karti, fascikli, flajera, brošura, kataloga, nalepnica, postera, koverti, displej kutija, kartonske ambalaže i papirnih kesa, svojim klijentima možemo da ponudimo i kvalitetno odštampane: voblere, roll up banere, kartoline, zastavice od papira, papirne kocke, CD/DVD omote, itd.

Zaposleni u štampariji Pergament print nastoje da u najkraćem vremenskom roku realizuju sve Vaše ideje i na taj način znatno doprinesu promociji Vaših proizvoda i usluga, a sve u cilju što uspešnijeg poslovanja Vaše kompanije. Stručni tim Pergament printa uvek je spreman da odgovori na sve izazove i pronađe najbolje rešenje za realizaciju jedinstvenih i specifičnih zahteva svih svojih klijenata.

Katalozi i brošure

Knjige

Monografije

Reklamne kese

Fascike

Reklamne sveske i blokovi

Kartonska ambalaža

Specijalne kutije

Etikete

Stoni i zidni kalendari