O nama

Pergament Print

O nama

Štamparija Pergament osnovana je 08. januara 1996. godine u Nišu i od samog početka smo rasli sa vama, našim klijentima. Naš cilj je bio jednostavan, želeli smo da izgradimo uspešan i snažan posao. Prilično rano u poslovanju shvatili smo da kako bi ispunili svoje ambicije, moramo ponuditi visokokvalitetnu štampu, istovremeno osiguravajući najbolju cenu. Način na koji to postižemo je investiranje u najmoderniju opremu kao i pažljivom selekcijom kadrova i timskom predanošću. Zbog toga 2008. radnja Pergament,  prerasta u Pergament Print d.o.o i ostvaruje saradnju sa liderskim kompanijama iz različitih poslovnih sfera. Nakon dve decenije na tržištu štamparskih usluga, danas smo štamparija koja se bavi, kako malim digitalnim projektima tako i velikim ofset tiražima. Naši ljudi i oprema garantuju da se svi projekti obrađuju na najefikasniji mogući način, te nam je ogromno iskustvo u radu i veliki broj završenih poslova dalo poziciju i dobar glas da će sve što budemo radili naići na pohvale i zadovoljne klijente. Oni su nam dokaz da samo izrasli u modernu štampariju prepoznatljivu na tržištu štamparskih usluga i zbog toga se radujemo onome što dolazi jer smo sigurni da možemo odgovoriti svakom izazovu, ma koliko veliki on bio.

Neumorno zalaganje za kvalitet, vrednost i brzinu print rešenja, prilagođavajući se zahtevima, domaćeg i inostranog tržišta, radeći transparentno, standardizovano, profesionalno i u zadatim rokovima.

Kreirati jedinstven način poslovanja, po svetskim standardima,  usmeren na kupce i fokusiran na vrednost, kreirajući novu klimu za štamparstvo u Srbiji

Kao nova i mlada kompanija P.P. se od svog osnivanja 1996. god. vodila vrednostima i načelima koje se kroz rast i razvoj, decenijama, nisu promenile.

  • Tradicija – koja se razvijala na putu od male porodične firme do jedne od vodećih kompanija u ovoj oblasti poslovanja
  • Kvalitet – koji kompanija svakodnevno pruža svojim klijentima i kadrovima
  • Poverenje – koje klijenti dele sa nama dugi niz godina.
Kod nas možete pronaći

ŠIROKU PALETU PROIZVODA

Vaše poslovanje je previše važno da biste se oslonili na početnički dizajn i štampu. Bez obzira da li želite da promovišete proizvod ili reklamirate uslugu, možemo vam pomoći da osmislite izgled koji će doprijeti do vaše publike i prenijeti vašu poruku na najbolji moguci nacin.
Nedavni radovi

Naši projekti

sr_RSSR