Štamparska industrija može delovati kao minsko polje. Postoji toliko mnogo štamparija koje nude primamljive ponude i nije uvek lako izabrati ponudu koja vam najviše odgovara. Iz tog razloga mnogi ljudi i kompanije se odlučuju za jednu štampariju koja će ih snabdeti svim štamparskim materijalom koji im je potreban.

U nastavku su navedena pet razloga zašto je najbolje za vašu kompaniju da sav štamparski materijal nabavlja od jedne štamparije.

Vrhunski kvalitet štampe na tržištu u širokom spektru proizvoda

Štamparski partner koga odaberete treba da vam omogući visok kvalitet štampe u širokom spektru različitih štamparskih proizvoda od vizit karti, preko flajera i lifleta do kataloga i ostalog reklamnog materijala.

Pouzdanost

Morate imati poverenje u štampariju sa kojom sarađujete kao i u to da će oni isporučiti materijal tačno onda kada su rekli i na mestu koje je dogovoreno. Znamo da imate krajnje rokove, a pored vas i vaši klijenti ne mogu da čekaju pa samim tim vaši krajnji rokovi postaju i naši. Onda vi možete da se opustite i ne razmišljate o rokovima znajući da će naručeni štamparski proizvod stići na vreme.

Garancija kvaliteta i usluge

Svaka štamparija bi trebalo da stoji iza svojih proizvoda i usluga koje nudi klijentima i da garantuje kvalitet kako štampe tako i usluge, ali i isporuke na vreme.

Odličan kvalitet za vaš novac

Uvek je važno da za svoj novac dobijete najbolji kvalitet. Odabirom prave štamparije možete biti sigurni da dobijate najveći kvalitet za uloženi novac.

Mogućnost izbora odgovarajućeg načina isporuke

Morate da znate kada će tačno vaš štamparski materijal biti isporučen. Zato treba ponuditi razne mogućnosti dostave. Pri dogovaranju posla trebate dogovoriti i isporuku i da li će ona biti na našoj kompaniji, isporuka brzom poštom sa kojom naša kompanija sarađuje ili putem kompanije sa kojom vi žeilite ili imate ugovorenu saradnju.

Već dugi niz godina imamo uspešnu saradnju ovog tipa sa mnogim velikim kompanijama.

sr_RSSR