Koristite brošure za prodaju vaših proizvoda

Čime god da se bavi vaša kompanija ili koji proizvod prodajete štampane brošure prikazuju vaš trud, poverljivost i cenovno prihvatljiv način da povećate svoju prodaju. Čak i danas kada je sve digitalizovano štampane brošure su jedan od najefikasnijih načina da privučete klijente. Novi i postojeći klijenti uvek će više vremena provesti prelistavajući štampanu brošuru nego vreme koje bi posvetili online brošuri. Istraživanja su pokazala da štampa okupira ljude mnogo više nego pametni telefoni ili kompjuteri.

Cenovno efikasan marketing koji zapravo deluje

Bilo da reklamirate proizvode, usluge, pokrećete novi posao ili jednostavno samo obaveštavate ljude o tome šta radite, štampane brošure su dokazano pravi način da promovišete svoje usluge i kompaniju.

Štampane brošure – bilo kada, bilo gde i svuda

Jedan od mnogih prednosti korišćenja štamparskih brošura kao marketinškog alata u prodaji ili biznisu je ta da se vaša brošura može naći bilo gde. mogu biti izloženi u radnjama ili poslovnim prostorijama, na sajmovima, konferencijama i raznim drugim događajima. Možete ih deliti potencijalnim ili novim klijentima ili ih slati sa ostalim materijalom putem pošte u okviru direktne marketing kampanje. Takođe svoju brošuru možete reklamirati na vašem sajtu ili na profilima na socijalnim mrežama ili možete deliti svoju brošuru zajedno sa dnevnim novinama, časopisima ili nekom publikacijom te vrste. Svakako postoji mnogo načina kako možete preneti svoju poruku putem štampane brošure. Možda je baš iz tog razloga i jako popularna.

Izbor tipa brošure

U zavisnosti od broja strana i namene, brošura može biti:

Lajmovana brošura

Kod lajmovanog poveza svaka stranica je poređana pre nego što je finalno zalepljena. Ovaj način povezivanje strana je idealan za brošure koje imaju između 40 i 700 strana. Ovaj metod omogućava savršen spoj za brošure i magazine kao što je spoj kod knjiga.

Klamerovana brošura

Klamerovanje je izuzetno popularno kod brošura i kataloga koju imaju između 8 i 64 strane. Kako su strane zaheftane i savijene to omogućava da se dizajn i slika protežu preko celog rasklopa strana.

Brošura sa spiralom

Stranice su spojene i izbušene po strani na kojoj je predviđeno okretanja i stranice su povezane spiralnom žicom. Ovi katalozi mogu imati između 2 i 180 strana obostrano štampane što čini do 360 strana štampanog materijala. Katalozi povezani na ovaj način se listaju savršeno ravno i to ih čini odličnim za prezentaciju ili kad trebate pokazati i objasniti pojedinačne proizvode ili usluge koje nudite.

Sve vrste veličina

Brošure mogu biti u svim veličinama od A6 do A3 formata ali i u specijalnim formatima po potrebi. Takođe mogu da se listaju po dužoj ili kraćoj stranici, ali takođe mogu imati i formu kvadrata.

Za koju god dimenziju ili način spajanja listova se budete odlučili garantujemo vam vrhunski kvalitet štampe bez obzira da li se odlučili za digitalnu štampu na Xerox DocuColor 250 štampaču ili za ofset štampu na Heidelberg Speedmaster 74 petobojnoj ofset mašini. O prednostima kao i o tome koja vrsta štampe od ove dve vam najviše odgovara pročitati u jednom od prethodnih postova na sledećem linku.

sr_RSSR