Štamparija Pergament Print osnovana je 08. januara 1996. godine. Već dve decenije na tržištu štamparskih usluga neprekidno dokazujemo kvalitet i postavljamo standarde. Na oko 700 metara kvadratnih našu štampariju čini veliki izložbeni prostor sa komercijalnim delom u kome se upoznajemo i zajedničkim radom dolazimo do najboljih ideja i cena. Drugi deo firme čini prostor za pripremu štampe sa digitalnom mašinom XEROX Docucolor 250 i HEIDELBERG CREO CTP osvetljivačem. Kreativni tim učiniće da budete zadovoljni onim što izlazi iz jedne od tri ofset mašine u proizvodnom delu naše štamparije. Ogromno iskustvo u radu i veliki broj završenih poslova dalo nam je poziciju i dobar glas da će sve što budemo radili naići na pohvale i zadovoljne klijente. Oni su nam dokaz da samo izrasli u modernu štampariju prepoznatljivu na tržištu štamparskih usluga.

Svakodnevno u porastu, referentna lista naših zadovoljnih klijenata govori u prilog kvalitetu naših usluga: NAŠI KLIJENTI

“Pogledajte kada ste bili izuzetno zadovoljni na kraju dana. To nije bilo onda kada niste imali ništa za raditi. To je bilo tada kada ste imali puno posla i kada ste sve napravili.”
Lord Action

Neumorno zalaganje za kvalitet, vrednost i brzinu print rešenja, prilagođavajući se zahtevima, domaćeg i inostranog tržišta, radeći transparentno, standardizovano, profesionalno i u zadatim rokovima.

Kreirati jedinstven način poslovanja, po svetskim standardima,  usmeren na kupce i fokusiran na vrednost, kreirajući novu klimu za štamparstvo u Srbiji.
Kao nova i mlada kompanija P.P. se od svog osnivanja 1996. god. vodila vrednostima i načelima koje se kroz rast i razvoj, decenijama, nisu promenile.

  • Tradicija – koja se razvijala na putu od male porodične firme do jedne od vodećih kompanija u ovoj oblasti poslovanja
  • Kvalitet – koji kompanija svakodnevno pruža svojim klijentima i kadrovima
  • Poverenje – koje klijenti dele sa nama dugi niz godina.