Kada dođe do sastanka i upoznavanja novih potencijalnih klijenata, bilo da se radi o ugovorenom sastanku ili pak poslovnom ili na nekom neformalnom događaju. Pomažemo našim klijentima da prezentuju svoju firmu u najboljem svetlu pomoću štampanog reklamnog materijala kao što su vizit karte, lifleti, flajeri, brošure itd. Uvek popularni proizvod među našim klijentima je jednostavan klamerovani katalog. Ova vrsta kataloga je odlična opcija ako želite da ostavite profesionalni utisak korišćenjem štampanog marketing materijala.

Šta je klamerovani katalog?

Klamerovani katalog je napravljen od lista koji je savijen na pola i time su dobijene četiri štampane strane. Listovi su pričvršćeni, savijeni i zahevtani klamerom (metalnom žicom).

Koje su prednosti davanja klamerovanog kataloga potencijalnim klijentima?

Ostavljaju veoma dobar i dugotrajan pozitivan utisak o vašoj kompaniji

Klamerovani katalog izgleda veoma profesionalno kada se odštampa. Za štampu koristimo HEIDELBERG Speedmaster 74 petobojnu mašinu sa elektronskom kontrolom kvaliteta štampe koja pruža štampu visokog kvaliteta, pomoću koje će boje iz vašeg kataloga biti svetlije i živahne dok će fotografije biti savršeno reprodukovane. Kako štampamo samo na visokokvalitetnom papiru, različitih stilova i gramaže vaš klamerovani katalog izgledaće savršeno. Na kraju sve to doprinosi da vi i vaša kompanija ostavite veoma profesionalni utisak kod klijenata.

Ukoliko se radi o manjem tiražu njega možemo realizovati štampom na XEROX DocuColor 250 digitalnom štampaču koji takođe proizvodi štampu visokog kvaliteta.

O poređenju ove dve vrste štampe i za koju se odlučiti govorili smo u jednom od ranijih postova, pod nazivom  Digitalna ili Offset štampa

Klamerovani katalozi pozivaju potencijalne klijente da postanu klijenti

Vaš klamerovani katalog može da sadrži između 8 i 64 strana. Što je više nego dovoljno mesta da nabrojite sve svoje proizvode i usluge, istaknete nove ponude ili pokažete prednosti vaše kompanije. Mnogi naši klijenti ovu vrstu  kataloga koriste kao svoje zvanične kataloge ili brošure. Deljenjem klamerovanih kataloga je odličan način koji ostavlja mogućnost potencijalnim klijentima da pregledaju vašu ponudu kada im to najviše odgovara i da onda stupe u kontakt sa vama putem telefona ili preko interneta.

Klamerovani katalog je fleksibilan, cenovno prihvatljiv i profesionalan štamparski materijal

Možete birati različite veličine kataloga tj. formate od A6 do A4. Klamerovani katalozi imaju profesionalnu završnu doradu ali su takođe i cenovno pristupačni. Možda su zbog toga i jako popularni među našim klijentima.

Deo klamerovanih kataloga koje smo radili možete pogledati na našem sajtu www.pergament.rs