U poslovnom svetu je dobro poznato da su konferencije i razni skupovi najbolja prilika da istaknete svoju firmu i brend, uvećate prodaju proizvoda i usluga koje vaša kompanija nudi.

Naša kompanija ima višegodišnje iskustvo u izradi širokog spektra reklamnog materijala za kongrese, konferencije, sajmove i ostale velike dođaje na kojima se predstavljaju i učestvuju naši klijenti. Za te događaje pored uobičajenog reklamnog materijala kao što su vizit karte, brošure, katalozi, posteri, baneri velikog formata, izrađujemo i ROLL UP banere.

Promovišite svoj brend uz ROLL UP baner

Uvek je isplativo imati istaknuto vizualno prisustvo na nekom skupu. Naročito na skupovima na kojima se nalaže firme kako sa sličnom poslovnom ponudom tako često i firme koje su direktni konkurenti u poslu. ROLL UP baner će istaći vašu kompaniju i preneti vašu poruku na najbolji način. Što je više vaš brend viđen i prepoznatljiv samim tim će povrenje u vaše poslovanje, proizvode i usluge vaše kompanije biti veće.

Izdvojite se iz mase

Mnoge konferencije i događaji su masovno posećeni te zato je teško ispratiti sve koje ste upoznali i sve one koji su prošli. Ako je vaša kompanija i posao kojim se bavite istaknuta na dobro dizajniranom, profesinolanom ROLL UP baneru mnogo ćete lakše predstaviti svoju kompaniju široj javnosti, odnosno posetiocima. Ljudi često odlaze sa takvih skupova sa mnogo vizit karti i kontakta da je često vrlo teško, a skoro gotovo i nemoguće setiti se ko je ko. Ako je vaša firma i brend predstavljena na ROLL UP baneru, onda će vaša kompanija i vaša vizit karta gotovo momentalno biti upamćeni od strane posetioca. Takođe možemo vam pomoći i u dizajnu vaših vizit karti.

Glavna prednost ROLL UP banera je što ga možete iznova I iznova koristiti.

Kontaktirajte nas i pronaći ćemo odgovarajući ROLL UP baner za vašu kompaniju.

sr_RSSR